Novigrad Tours - Roukær Allé 36 - 8270 Højbjerg - torben@novigrad.dk - Tlf: 26 28 68 24 - Denmark        HOME
Information Praktiske oplysninger Links til Novigrad Nyheder Galleri

Vi kan sammensætte et program op til 120 personer
med ophold på campen Adriasol.

Læs om Vester Thorup efterskoles tur i 2008

Vi bor henholdsvis i de nyopførte stenhytter med outdoor kitchen og store grill pladser lige uden for, samt telt på campen – og vores gode nabo Hotel Agava lige ned til vandet.

Stenhytterne, outdoor kitchen, grill - samt den nye servicebygning er tegnet af min gode ven arkitekt Carl og undertegnede, Torben Milberg – Novigrad Tours.
Her er plads til 48 pers.(4 sengs)

Stenhytterne er integreret i campen og ligger 10 m.
fra vandet med et fantastisk kik til bjergene.

Gennem 20 år i Novigrad-Dalmacija har vi fået et nært kendskab til byen og den fantastiske natur i området Novigrad Region (Zadar).

Vi har gode venner i byen og et tæt samarbejde med nære tour operatører/guider – som udover os selv, kan tilbyde Jer nogle fantastiske oplevelser.

Efterskolen Vester Thorup fra Klim - med 85 elever og lærere besøgte i år 2006 Novigrad -Dalmacija. Skolen medbragte deres afsluttende elevforestilling til opførelse i byen. Scenen på den store middelaldertrappe i byen ved kirken, giver en fantastisk ramme til opførelse af musik el. drama. Vi havde en fantastisk aften og nat med alt i lys og lyd, fuld fart på med kanonsalut fra borgen og efterfølgende klokke ringning fra kirken.

Aftenen sluttede med en flot reception med lokalt mad og drikke, samt gaver fra byen. Flot opførelse med Kroatisk TV på stedet. Skolen har igen valgt Novigrad-Dalmacija år 2008 til deres årlige udlandsrejse, og rejser 23 maj hvor de medbringer alt i udstyr til den afsluttende elevforestilling som opføres i byen. Med alt i lys og lyd…og kanon salut fra borgen. Vi byder skolen et stort

Velkommen til en ”kanon oplevelse”. Novigrad Tours er godt støttet af de lokale i byen. Bla. borgmesteren, turist- og museum chefen og fiskerne. Med disse mange kontakter er Novigrad Tours, parat til store skole og grupper – som vil optræde i Novigrad-Dalmacija eller Zadar.

Vi har 12 sammenbyggede stenhytter (48 senge pladser) med skygge, outdoor kitchen og grill lige udenfor. Hytteområdet ligger integreret i pladsen således at større grupper kan bo henholdsvis i hytter og telte samt hos vores gode nabo Hotel Agava.

Til skoler og større grupper har vi, udover de store grillpladser – pladsen omkring receptionen, til en skyggefuld tilberedning af mad på gas, og en dejlig spiseplads.

Skole- og grupperejser

Se program til 90 personer
Praktiske oplysninger
Bestil info mappe